Grūbu stūķis ar sēnēm un puraviem
Foto: DELFI
Loading...
Sastāvdaļas

Grūbas ir lētas un ātri piesien dūšu, kas jo īpaši priecē sirdi. Un ja vēl piesviež klāt saujiņu sagrieztu šampinjonu vai atlaidinātu sēņu no saldētavas krājumiem, dzīve ir pavisam skaista. Stūķim pievienojot tā pavairāk ūdens, tiksi pie sātīgas, tumīgas zupiņas.

Purava balto daļu griež ripiņās un katliņā apcep izkausētā sviestā.

Pievieno sagrieztus seleriju kātus un sēnes, turpina visu cept.

Kamēr dārzeņi un sēnes vēl ir mīksti, pievieno mērces, ūdeni, dārzeņu buljona kubiņu un izmērcētas, noskalotas grūbas.

Vāra, līdz grūbas ir gatavas, pēc garšas var pievienot sāli un piparus.

Lai labi garšo!

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form