Grūbu stūķis ar sēnēm un puraviem
Foto: DELFI
0 0
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
1 gab.
1 gab. puravs
puravs
200 g
200 g sēnes
sēnes
2 saujas
2 saujas grūbas
grūbas
2 gab.
2 gab. seleriju kāti
seleriju kāti
1 gab.
1 gab. buljona kubiņš
buljona kubiņš
1.5 l
1.5 l ūdens
ūdens
2 ĒK
2 ĒK sviests
sviests
2 ĒK
2 ĒK Vusteras mērce
Vusteras mērce
2 ĒK
2 ĒK sojas mērce
sojas mērce
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Dārzeņu zupas
  • Sēņu zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Grūbas ir lētas un ātri piesien dūšu, kas jo īpaši priecē sirdi. Un ja vēl piesviež klāt saujiņu sagrieztu šampinjonu vai atlaidinātu sēņu no saldētavas krājumiem, dzīve ir pavisam skaista. Stūķim pievienojot tā pavairāk ūdens, tiksi pie sātīgas, tumīgas zupiņas.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Purava balto daļu griež ripiņās un katliņā apcep izkausētā sviestā.

    Pievieno sagrieztus seleriju kātus un sēnes, turpina visu cept.

    Kamēr dārzeņi un sēnes vēl ir mīksti, pievieno mērces, ūdeni, dārzeņu buljona kubiņu un izmērcētas, noskalotas grūbas.

    Vāra, līdz grūbas ir gatavas, pēc garšas var pievienot sāli un piparus.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form