40Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
gaļa sviests vai margarīns spilvas tomātu mērce gaļas ēdieniem burkāns sīpols milti
Sagatavošana
1
Gaļu sagriežu palielos gabalos. Apcepu to gaļiņu kārtīgi, lieku katliņā, uzleju ūdeni un uz lēnas uguns vāru līdz gaļa mīksta. Jāuzmanās, lai neizvārās ūdens.
2
Tad uz pannas sviestā vai margarīnā apcepu sīpolus, burkāniņus, pievienoju vienu ēdamkaroti miltus un ļauju, lai apbrūninās, tad leju klāt to suliņu, kurā gaļa vārījās līdz iznāk tāda tumīga mērcīte, beigās pievienoju spilvas tomātu mērci gaļas ēdieniem - tur visādi dārzeņi iekšā. Tā jāpievieno pēc garšas, ja tomātu mērce būs par daudz, būs par skābu.
3
Tad gatavo mērcīti leju virsū gaļas gabaliņiem un mazliet vēl uz lēnas uguns ļauju lai paburbuļo.
Iesūtīja: Lienux
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit