20Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
4 kggurķi1 glāzeeļļa1 glāzeetiķis (9%)1 glāzecukurs4 gab.ķiploku daivas (ja grib stiprāku, var vairāk)4 ĒKsāls pēc garšaszaļumi pēc patikas (pētersīļi, dilles, baziliks)
Sagatavošana
1
Gurķus nomizo, lai tie labāk sulotos. Vajadzētu izvēlēties gurķus, kas nav pārauguši, garšīgāki būs stingrie, kraukšķīgie gurķi.
2
Sagriež gurķus šķēlītēs un liek lielā traukā. Pievieno visas sastāvdaļas, samaisa un atstāj uz 5-6 stundām vai vēl labāk, uz visu nakti, ievilkties.
3
Pilda burkās un sterilizē – puslitra burkām pietiks ar 20 minūtēm, bet lielākas sterilizē ilgāk.
Iesūtīja: Elizabete
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit