Gurķi mārrutku 'sniegā' bez pasterizēšanas
Foto: Kristīne Grašs
Loading...
Sastāvdaļas

"Šis ir viens no vieglākajām gurķu ieburkošanas veidiem, bet garša ir neaprakstāmi lieliska!" tā pārbaudītu recepti iesaka konservēšanas entuziaste Kristīne Grašs.

Nomazgātus gurķus ar visām mizām sagriež ripiņās vai daiviņās.

Marinādes sastāvdaļas samaisa, uzlej virsū gurķiem un apmaisa.

Atstāj uz 12 stundām ievilkties (ik pa laikam gurķus apmaisa). No gurķiem izdalīsies daudz marinādes.

Pēc 12 stundām gurķus pilda tīrās, iepriekš izplaucētās vai izkarsētās burciņās, aizskrūvē ar izplaucētiem vāciņiem.

Glabā ledusskapī vai pagrabā. Nevajag pasterizēt!

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form