
Vienkārši pagatavojamu, pārbaudītu soļankas sagataves recepti pieliekamā krājumu papildināšanai iesaka Iveta Ozola.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Gurķus sagriež salmiņos. Ķiplokus nomizo, izspiež caur spiedi.
Gurķus un ķiplokus liek katlā, pievieno sāli, cukuru, apmaisa un atstāj uz stundu.

Vāra salātus. Kad masa sāk burbuļot, pievieno eļļu, tomātu pastu un karsē, tad pievieno etiķi.
Turpina vārīt, līdz gurķi maina krāsu, tad karstu masu pilda sterilizētās burkās, aizskrūvē ar sterilizētiem vāciņiem. Nekarsē un nesedz, tikai atdzesē.

Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.