Gurķos sālīti gurķi
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
 
gurķi
gurķi
 
upeņu lapas
upeņu lapas
 
mārrutku lapas
mārrutku lapas
 
dilles
dilles
 
lauru lapas
lauru lapas
 
ķiploki
ķiploki
 
smaržīgie pipari
smaržīgie pipari
 
kanēlis
kanēlis
 
krustnagliņas
krustnagliņas
 
jāņogu lapas
jāņogu lapas
 
ķiršu lapas
ķiršu lapas
  • Sālīšana un mazsālīšana
  • Pasaules Virtuve
  • Gurķi gurķos - neparasts veids, kā garšīgi iesālīt gurķus. Šis ir lieliska ideja, kā vari izmantot arī pāraugušos gurķus.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Pāraugušos gurķus sarīvē uz rupjās sakņu rīves, pievieno sāli 1 ĒK sāls (ar kaudzīti) uz 1 l sarīvētās gurķu masas.

    Ja gurķi, kurus sālīs ir maziņi un tos var salikt kompakti, tad uz 3 l burku pietiks 1 l rīvēto gurķu masas.

    3 l burkas apakšā liek upeņu lapas, mārrutku lapas, diļļu zaļumus un ziedus, lauru lapu, 3 daiviņas ķiploka, 3 smaržīgos piparus, 3 krustnagliņas un nedaudz kanēļa, tad liek kārtu gurķu, pārlej gurķu masu, atkal gurķu kārtu, tad gurķu masu un tā turpina, līdz burka pilna.

    Pa virsu liek jāņogu lapas, ķiršu lapas, mārrutku lapas un līdz burkas kakliņam pielej gurķu masu. Aiztaisa ar plastmasas vāciņu un liek vēsā vietā.

    Iesūtīja: Ieva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form