Foto: DELFI
Gurķi ar garšvielām - piedevas, kas vienmēr pa rokai.
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

4 kggurķi3 ĒKsāls1 ĒKsinepju pulveris1 glāzeetiķis 9%1 glāzeeļļa1 glāzecukurs2 ĒKsasmalcināti ķiploki

Sagatavošana

1

Lielos gurķus nomizo, sagriež 4 daļās, izņem sēklas. Visu sajauc un atstāj kādu laiku, lai rodas sula.

2

Garšvielu proporcijas var arī mainīt.

3

Tad liek burkās, pasterizē 80 grādos 3 - 5 minūtes, vāko ciet un nes uz pagrabu.

Iesūtīja: remix

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!