Mārrutku gurķi
Foto: DELFI
3.4000 25
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
4 kg
4 kg gurķi
gurķi
175 g
175 g mārrutki (viena burciņa)
mārrutki (viena burciņa)
250-300 g
250-300 g cukurs
cukurs
3 ĒK
3 ĒK sāls
sāls
250-300 ml
250-300 ml etiķis (9%)
etiķis (9%)
  • Ass un pikants ēdiens
  • Dārzeņu salāti
  • Marinēšana
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Mārrutku gurķi – pēdējos gados viens no “modes kliedzieniem”, kā marinēt gurķus. Derēs gan ātrai gurķu nokraukšķināšanai, gan ziemas krājumiem. Viegli saldskābi un ar mārrutku kreptīgumu, garšo labi!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gurķus nomazgā un sagriež plānās šķēlītēs – mizot nav nepieciešams.

    Mārrutkus, etiķi, sāli un cukuru sajauc bļodā. Maisa, līdz cukurs izkusis.

    Marinādi pārlej gurķu šķēlītēm, visu samīca un liek slēgtā traukā vēsumā.

    Gurķi gatavi jau pēc 24 stundām, tad tos var likt burkās un ieziemot vai ēst uzreiz.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form