
Loading...
Sastāvdaļas
4 kg
4 kg gurķi
gurķi175 g
175 g mārrutki (viena burciņa)
mārrutki (viena burciņa)250-300 g
250-300 g cukurs
cukurs3 ĒK
3 ĒK sāls
sāls250-300 ml
250-300 ml etiķis (9%)
etiķis (9%)Mārrutku gurķi – pēdējos gados viens no “modes kliedzieniem”, kā marinēt gurķus. Derēs gan ātrai gurķu nokraukšķināšanai, gan ziemas krājumiem. Viegli saldskābi un ar mārrutku kreptīgumu, garšo labi!
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Gurķus nomazgā un sagriež plānās šķēlītēs – mizot nav nepieciešams.
Mārrutkus, etiķi, sāli un cukuru sajauc bļodā. Maisa, līdz cukurs izkusis.
Marinādi pārlej gurķu šķēlītēm, visu samīca un liek slēgtā traukā vēsumā.
Gurķi gatavi jau pēc 24 stundām, tad tos var likt burkās un ieziemot vai ēst uzreiz.
Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.