Hačapuri ar siera un kartupeļu pildījumu
Foto: Shutterstock
3.8000 5
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Cepeškrāsnī cepts sātīgs hačapuri ar siera un kartupeļu pildījumu.

Pildījums: vārītus kartupeļus sarīvē vai samaļ gaļas mašīnā, samaisa ar rīvētu sieru, pieliek sāli un piparus.

Mīkla: miltus izsijā kopā ar sodu. Sviestu saputo, pieliek krējumu, sāli un samaisa ar miltiem.

Mīklu izveltnē un ieklāj ar taukvielām ieziestā pannā, paaugstinot malas ar mīklas valnīti. Izklāj pildījumu, pārlej ar sakultu olu.

Pīrāgu cep līdz 240 grādiem sakarsētā krāsnī aptuveni 20 minūtes. Karstu griež šķēlēs un pasniedz, uzliekot uz pildījuma sviesta piciņu.

Iesūtīja: Lita

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form