Hanzas pavāru meistarstiķis – rudzu maizes deserts
Foto: Publicitātes attēli
3.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 šķēles
pēc garšas
pēc garšas

Valmiera gardēžiem nereti saistās ar pilsētas vārdā nosauktajiem salātiem. Tomēr tur iespējams baudīt arī patiesi latvisku desertu, kura pamatā ir rudzu maize. Recepti piedāvā restorāna "Rātes vārti" īpašniece Iveta Boša.

Maizi sagriež trijstūrīšos un uz pannas apcep 50 gramos sviesta.

Pievieno medu un visu turpina cept, līdz maize kārtīgi apbrūnināta. Izvēlies maigu medu, lai tas nenomāktu rudzu maizes garšu.

Kārto maizi šķīvī un pasniedz ar sablendētu svaigu ogu mērci. Virsū uzliek saldējuma bumbas.

Desertu var izgreznot ar dārza ziediem un piparmētru lapiņām.


Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form