Harčo ar liellopa gaļu
Foto: Shutterstock
3.1429 7
4 porcijas 
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g liellopa gaļa
liellopa gaļa
2 gab.
2 gab. sīpoli
sīpoli
100 g
100 g burkāni
burkāni
100 g
100 g paprika
paprika
10 g
10 g čili pipari
čili pipari
100 g
100 g rīsi
rīsi
3 ĒK
3 ĒK tomātu pasta
tomātu pasta
20 g
20 g ķiploki
ķiploki
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas cukurs
cukurs
pēc garšas
pēc garšas zaļumi (dilles, loki, pētersīļi)
zaļumi (dilles, loki, pētersīļi)
  • Ass un pikants ēdiens
  • Biezzupas un krēmzupas
  • Gaļas zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Harčo noteikti ierindojas starp tām zupām, kas kārtīgi pabaros vislielākos zupu skeptiķus, jo nepaēdis nevar palikt neviens – liellopa gaļa, rīsi, paprika, burkāni un dažādas garšvielas. Visa kā tik gana, un gala rezultāts nekad neliek vilties.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Liellopa gaļu sagriež vidēji lielos gabalos, smalki sakapā sīpolu, burkānus sarīvē uz sakņu rīves, papriku sagriež kubiņos.

    Katlā ar eļļu apcep gaļu, pēc mirkļa pievienojot burkānus, sīpolus un papriku. Kad dārzeņi ar gaļu apcepušies, pievieno tomātu pastu, apmaisi un pārlej ar ūdeni. Kad ūdens sāk vārīties, pievieno garšvielas, smalki sakapātu čili un vāra, līdz gaļa ir mīksta.

    Pievieno rīsus un vāra, līdz tie gandrīz mīksti. Tad ir īstais brīdis pievienot caur ķiplokspiedi izspiestus ķiplokus. Katlu noņem no uguns un ļauj zupai ievilkties zem vāka vismaz 15 minūtes, lai rīsi uzbriest.

    Pasniedz ar svaigiem zaļumiem, skābu krējumu.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form