Tasty
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
3 l
3 l ūdens
ūdens
0.75 glāze
0.75 glāze rīsi
rīsi
1
1 sīpols (liels
sīpols (liels
3
3 tomāti
tomāti
5-6
5-6 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
1
1 lauru lapa
lauru lapa
 
kindza (pētersīlis)
kindza (pētersīlis)
  • Ārstnieciskais uzturs
  • Ēdieni bērniem
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Grūtnieces ēdienkarte
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Receptes cukura diabēta slimniekiem
  • Citas zupas
  • Dārzeņu zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve


  • close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vārošā ūdenī ieber rīsus, pēc 5 minūtēm pievieno apceptus sīpolus un tomātus. Beigās pievieno sakapātu kindzu, sāli, saspiestu ķiploku.

    Rīsus līdz galam nenovāra, bet atstāj katliņā, lai uzbriest.

    Iesūtīja: Elitiņa

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form