
Loading...
Sastāvdaļas
3 l
3 l ūdens
ūdens0.75 glāze
0.75 glāze rīsi
rīsi1
1 sīpols (liels
sīpols (liels3
3 tomāti
tomāti5-6
5-6 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas1
1 lauru lapa
lauru lapa kindza (pētersīlis)
kindza (pētersīlis)
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Vārošā ūdenī ieber rīsus, pēc 5 minūtēm pievieno apceptus sīpolus un tomātus. Beigās pievieno sakapātu kindzu, sāli, saspiestu ķiploku.
Rīsus līdz galam nenovāra, bet atstāj katliņā, lai uzbriest.
Iesūtīja: Elitiņa
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.