Foto: Shutterstock
Ievārījuma - drupaču maizītes no gatavās rauga mīklas.
45Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

rauga mīkla ola milti ievārījums sviests vai margarīns milti cukurs

Sagatavošana

1

Mīklu (ļoti labi der Dobeles Dzirnavnieka rauga mīkla)ar rokām sarullē garā "desiņā", sagriež gabaliņos.

2

Mīklas piciņas kārto uz cepamās veidnes. Katras piciņas vidū veido iedobi un pārziež ar olu.

3

Mīklas piciņas vidū ieliek ievārījumu.

4

Drupačas: šķīvī ieliek nedaudz (apmēram 20g) sviesta vai margarīna, pieber apmēram 1,5 - 2 ĒK cukura un apmēram 4 ĒK miltu.
Ar pirkstiem drupina sviestu, piejaucot klāt cukuru un miltus, līdz izveidojas drupačas.

5

Drupačas pārkaisa maizītēm.

Iesūtīja: Trīne

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!