45Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
rauga mīkla ola milti ievārījums sviests vai margarīns milti cukurs
Sagatavošana
1
Mīklu (ļoti labi der Dobeles Dzirnavnieka rauga mīkla)ar rokām sarullē garā "desiņā", sagriež gabaliņos.
2
Mīklas piciņas kārto uz cepamās veidnes. Katras piciņas vidū veido iedobi un pārziež ar olu.
3
Mīklas piciņas vidū ieliek ievārījumu.
4
Drupačas: šķīvī ieliek nedaudz (apmēram 20g) sviesta vai margarīna, pieber apmēram 1,5 - 2 ĒK cukura un apmēram 4 ĒK miltu.
Ar pirkstiem drupina sviestu, piejaucot klāt cukuru un miltus, līdz izveidojas drupačas.
5
Drupačas pārkaisa maizītēm.
Iesūtīja: Trīne
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit