Foto: Shutterstock
Vienkārši pagatavojams ievārījuma kēkss.
60Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
1 glāzecukurs1 glāzeievārījums2 gab.olas2 glāzesmilti200 gskābs krējums1 ĒKsoda3 ĒKkakao

Sagatavošana

1

Saputo olas ar cukuru, pievieno ievārījumu, sodu, kakao, miltus, iecilā krējumu.

2

Masu ielej izziestā formā un liek cepeškrāsnī. Cep līdz gatava.

3

Gatavu nedaudz atdzesē un izņem no veidnes. Pārkaisa ar pūdercukuru.

4

Masai var pievienot rozīnes vai marmelādes gabaliņus.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!