Ievārījuma ķīselis
Foto: Shutterstock
4.1429 14
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
0.5 l
0.5 l ūdens
ūdens
200 g
200 g ievārījums
ievārījums
 
cukurs
cukurs
50 g
50 g kartupeļu milti
kartupeļu milti
 
citronskābe
citronskābe
  • Ēdieni bērniem
  • Grūtnieces ēdienkarte
  • Ikdienas maltītei
  • Ziemassvētku receptes
  • Ķīseļi
  • Pasaules Virtuve
  • Bērnības gardums - ievārījuma ķīselis. To var dzert tāpat, pievienot biezpiena plātsmaizei vai ēst ar pienu, kad atdzisis.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ievārījumu izšķīdina karstā ūdenī, uzvāra, izberž caur sietu.

    Šķidrumam pievieno cukuru, aukstā ūdenī izšķīdinātu cieti (kartupeļu miltus).

    Ķīseli uzvāra, lej dziļajos šķīvjos un pārkaisa ar cukuru.

    Atdzisušu pasniedz ar pienu, bet kamēr tas vēl silts, var ēst ar biezpienmaizi vai kādu putukrējuma desertu.

    Iesūtīja: Ieva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form