Indiešu salāti ar vistu un kariju
Foto: DELFI
3.0000 2
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2-2.5 glāzes
2-2.5 glāzes garenie rīsi
garenie rīsi
600 g
600 g vistas fileja
vistas fileja
1 gab.
1 gab. Ķīnas kāposts
Ķīnas kāposts
1 gab.
1 gab. bundža konservēta kukurūza
bundža konservēta kukurūza
2 glāzes
2 glāzes majonēze
majonēze
1-2 TK
1-2 TK karijs
karijs
 
sāls
sāls
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Dārzeņu salāti
  • Gaļas salāti
  • Pasaules Virtuve
  • Indiešu salāti ar vistu, rīsiem, Ķīnas kāpostu un kukurūzu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Rīsus noskalo pāris reizes aukstā ūdenī, tad liek katlā un vāra, izvārītajiem rīsiem ir jābūt sausiem un birstošiem.

    Ķīnas kāpostu sadala pa lapām, nomazgā aukstā ūdenī un nosusina. Tad lapas ar rokām saplucina gabaliņos, lapu kātiņus neliek salātos.

    Fileju novāra un smalki sagriež.

    Sajauc rīsus, kāpostus, gaļu, kukurūzu (pirms tam nolejot šķidrumu).

    Pievieno kariju, sāli, majonēzi.

    Ja salāti ir par sausu, tad pievieno nedaudz šķidrumu no kukurūzas.

    Iesūtīja: Ieva

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form