Indiešu salāti ar vistu un kariju
Foto: DELFI
3.0000 2
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Indiešu salāti ar vistu, rīsiem, Ķīnas kāpostu un kukurūzu.

Rīsus noskalo pāris reizes aukstā ūdenī, tad liek katlā un vāra, izvārītajiem rīsiem ir jābūt sausiem un birstošiem.

Ķīnas kāpostu sadala pa lapām, nomazgā aukstā ūdenī un nosusina. Tad lapas ar rokām saplucina gabaliņos, lapu kātiņus neliek salātos.

Fileju novāra un smalki sagriež.

Sajauc rīsus, kāpostus, gaļu, kukurūzu (pirms tam nolejot šķidrumu).

Pievieno kariju, sāli, majonēzi.

Ja salāti ir par sausu, tad pievieno nedaudz šķidrumu no kukurūzas.

Iesūtīja: Ieva

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form