
Loading...
Sastāvdaļas
2-2.5 glāzes
2-2.5 glāzes garenie rīsi
garenie rīsi 600 g
600 g vistas fileja
vistas fileja1 gab.
1 gab. Ķīnas kāposts
Ķīnas kāposts1 gab.
1 gab. bundža konservēta kukurūza
bundža konservēta kukurūza2 glāzes
2 glāzes majonēze
majonēze1-2 TK
1-2 TK karijs
karijs sāls
sālsIndiešu salāti ar vistu, rīsiem, Ķīnas kāpostu un kukurūzu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Rīsus noskalo pāris reizes aukstā ūdenī, tad liek katlā un vāra, izvārītajiem rīsiem ir jābūt sausiem un birstošiem.
Ķīnas kāpostu sadala pa lapām, nomazgā aukstā ūdenī un nosusina. Tad lapas ar rokām saplucina gabaliņos, lapu kātiņus neliek salātos.
Fileju novāra un smalki sagriež.
Sajauc rīsus, kāpostus, gaļu, kukurūzu (pirms tam nolejot šķidrumu).
Pievieno kariju, sāli, majonēzi.
Ja salāti ir par sausu, tad pievieno nedaudz šķidrumu no kukurūzas.
Iesūtīja: Ieva
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.