Īpaši kraukšķīgas kartupeļu pankūkas bez olām un miltiem
Foto: DELFI
3.9167 12
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Katrai saimniecei noteikti ir sava kartupeļu pankūku cepšanas metode. Man vislabāk garšo tieši šādas pankūkas - sarīvētas rupjās skaidiņās, bez liekām piedevām un īpaši kraukšķīgas. Tā kā kartupeļu pankūkas neēdam katru dienu, tad es iesaku – cepot tās, nežēlot eļļu, tad rezultāts pilnīgi noteikti neliks vilties.

Kartupeļus un ķiplokus nomizo un sarīvē. Es šo darbiņu uzticu virtuves kombainam, kas visu paveic minūtes laikā.

Sarīvētos kartupeļus ber bļodā, pievieno kartupeļu cieti, sāli, sodu, tējkaroti citronu sulas vai etiķa (tas nepieciešams, lai kartupeļu masa nekļūtu tumša) un visu samaisa.

Pannā uzkarsē eļļu, liek ar karoti pannā kartupeļu piciņas, kuras saplacina pankūkas formā un apcep no abām pusēm, līdz pankūkām ir skaisti zeltainas un kraukšķīgas maliņas.

Pasniedz ar skābu krējumu vai brūkleņu ievārījumu.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form