Īru sacepums ar malto gaļu un kartupeļu biezputru
Foto: Shutterstock
4.6000 5
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Kārtīgai pusdienu maltītei - īru sacepums ar gaļu un dārzeņiem.

Apcep sīpolus, malto gaļu, klāt burkānus un zirnīšus (ziemā izlīdzos ar saldētiem), pasautē to visu kopā ar pāris karotēm tomātu pastas, ½ tasīti buljona un šļuku vīna/alus.

Apcepto masu liek cepamā traukā, tai pa virsu liek samērā biezu kartupeļu biezeni, kam klāt jēla ola un krējums.

Kārtojumu liek cepeškrāsnī un cep, līdz virsiņa ir brūngana.

Iesūtīja: Subiaco

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form