10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 sīpols500 gmaltā gaļa1 burkāns1 glāzezaļie zirnīši ĒKtomātu pasta buljons vīns vai alus1 kgkartupeļu biezputra1 ola skābs vai saldais krējums
Sagatavošana
1
Apcep sīpolus, malto gaļu, klāt burkānus un zirnīšus (ziemā izlīdzos ar saldētiem), pasautē to visu kopā ar pāris karotēm tomātu pastas, ½ tasīti buljona un šļuku vīna/alus.
2
Apcepto masu liek cepamā traukā, tai pa virsu liek samērā biezu kartupeļu biezeni, kam klāt jēla ola un krējums.
3
Kārtojumu liek cepeškrāsnī un cep, līdz virsiņa ir brūngana.
Iesūtīja: Subiaco
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit