Foto: Shutterstock
Kārtīgai pusdienu maltītei - īru sacepums ar gaļu un dārzeņiem.
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 sīpols500 gmaltā gaļa1 burkāns1 glāzezaļie zirnīši ĒKtomātu pasta buljons vīns vai alus1 kgkartupeļu biezputra1 ola skābs vai saldais krējums

Sagatavošana

1

Apcep sīpolus, malto gaļu, klāt burkānus un zirnīšus (ziemā izlīdzos ar saldētiem), pasautē to visu kopā ar pāris karotēm tomātu pastas, ½ tasīti buljona un šļuku vīna/alus.

2

Apcepto masu liek cepamā traukā, tai pa virsu liek samērā biezu kartupeļu biezeni, kam klāt jēla ola un krējums.

3

Kārtojumu liek cepeškrāsnī un cep, līdz virsiņa ir brūngana.

Iesūtīja: Subiaco

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!