Japāņu suflē pankūkas
Foto: Publicitātes foto
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 gab.
2 gab. olas
olas
20 ml
20 ml piens
piens
30 g
30 g milti
milti
30 g
30 g cukurs
cukurs
1 šķipsna
1 šķipsna sāls
sāls
 
ogas dekorēšanai
ogas dekorēšanai
  • Pankūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Japāņu suflē pankūkas atšķiras no citām – tās ir nedaudz pufīgas un atsperīgas. Jauks un gards veids, kā pārsteigt mammu Mātes dienas rītā. Recepti iesaka "Dobeles dzirnavnieks" sadarbībā ar ēdienu blogeri Annu Birmani.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Olu dzeltenumus atdala no olu baltumiem.

    Atsevišķā traukā saputo olu dzeltenumus ar sāli, pienu un miltiem, līdz izveidojas viendabīga, krēmīga masa.

    Otrā bļodā ar mikseri puto olu baltumus. Pamazām, turpinot putot, pa tējkarotei pievieno cukuru. Masu puto līdz iegūts stingras olu baltuma putas.

    Abas masas sajauc kopā, viegli iecilājot olu dzeltenumu masu olas baltuma putās.

    Pannu ietauko ar eļļainu slotiņu vai birstīti, liek uz lēnas uguns un uzsilda.

    Uz pannas liek pankūku mīklas pikučus, uzpilina uz pannas virsmas tējkaroti ūdens un uzliek vāku.

    Ļauj pankūkām cepties pāris minūtes, tad tās apgriež un cep no otras puses, atkal uzpilinot uz pannas virsmas tējkaroti ūdens.

    Suflē pankūkas pasniedz ar saldām piedevām – svaigām ogām, putukrējumu vai citām pēc sirds patikas.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form