Sastāvdaļas
Sagatavošana
Traukā (vislabāk formā ar noņemamām sānu malām) izklāj "Selgas" cepumus. Uzbriedinātu un karsta ūdens peldē zšķīdinātu želatīnu sajauc ar jogurtu (tā kā tas ir krēmveida, tad nav nepieciešams putukrējums).
Ja vēlas iekšā smalki var sagriezt augļus vai pievienot ogas.
Sajaukto jogurta masu pārlej cepumiem un ieliek ledusskapī, kad nedaudz saželējis - virsū liek augļus un ogas. Liek ledusskapī, kad stingra forma ņem ārā un gatavs pasniegšanai.
*jogurts "Baltais Premium" zemeņu vai ķiršu ar šokolādes skaidiņām
* Šis jogurts ir mans atklājums, visu laiku taisīju ar citiem jogurtiem, bet tad pamatmasai vēl vajadzēja pievienot putukrējumu, šajā gadījumā nevajag, jo viņš ir tāds krēmveida, un salīdzinoši biezas konsistences. Tāpēc arī nosaukums klāt, jo tāds ir vienīgais jogurts.
Iesūtīja: Anda Podziņa