Foto: Shutterstock
Grezna un garda jogurta kūka 'Baltais Premium' ar ogu un/vai augļu dekorējumu.
20Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 gab.paciņa Selgas cepumi1 gab.paciņa želatīns jogurts "Baltais Premium” augļi vai ogas

Sagatavošana

1

Traukā (vislabāk formā ar noņemamām sānu malām) izklāj "Selgas" cepumus. Uzbriedinātu un karsta ūdens peldē zšķīdinātu želatīnu sajauc ar jogurtu (tā kā tas ir krēmveida, tad nav nepieciešams putukrējums).

2

Ja vēlas iekšā smalki var sagriezt augļus vai pievienot ogas.

3

Sajaukto jogurta masu pārlej cepumiem un ieliek ledusskapī, kad nedaudz saželējis - virsū liek augļus un ogas. Liek ledusskapī, kad stingra forma ņem ārā un gatavs pasniegšanai.

*jogurts "Baltais Premium" zemeņu vai ķiršu ar šokolādes skaidiņām

* Šis jogurts ir mans atklājums, visu laiku taisīju ar citiem jogurtiem, bet tad pamatmasai vēl vajadzēja pievienot putukrējumu, šajā gadījumā nevajag, jo viņš ir tāds krēmveida, un salīdzinoši biezas konsistences. Tāpēc arī nosaukums klāt, jo tāds ir vienīgais jogurts.

Iesūtīja: Anda Podziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!