Kabači ar burkāniem un ķiplokiem ziemai
Foto: Privātais arhīvs
3.1250 24
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Kad kabači aug griezdamies, jādomā, kā tos likt lietā, papildinot pieliekamā krājumus. Pārbaudītu kabaču salātu recepti iesaka Silvija Ozoliņa.

Kabačus sagriež kubiņos, burkānus sarīvē, ķiplokus nomizo, izspiež caur spiedi.

Katlā uzkarsē eļļu, ber iekšā kabačus un burkānus, sāli, cukuru, etiķi, apmaisa un sautē 20 minūtes. Parasti, gatavojot dārzeņu konservus ziemai, etiķis tiek pievienots vien mirkli pirms gatavošanas beigām, bet etiķa pievienošana jau gatavošanas sākumā nodrošinās, ka kabaču kubiņi neizšķīdīs, paliekot stingri, kraukšķīgi un saglabājot struktūru.

Tad pievieno ķiplokus, pētersīļu zaļumus un karsē vēl 20 minūtes.

Karstu pilda sterilizētās burkās, uzskrūvē vāciņus, burkas atdzesē.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form