
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg kabači
kabači4 gab.
4 gab. sīpoli
sīpoli3 gab.
3 gab. burkāni
burkāni5 gab.
5 gab. ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas1 gab.
1 gab. selerijas sakne
selerijas sakne0.5 glāze
0.5 glāze augu eļļa
augu eļļa sāls
sāls pipari
pipariKabaču ikri - iecienītie visos godos.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Kabačus nomizo, sagriež ripiņās un apcep augu eļļā pusgatavus.
Sīpolus, burkānus un selerijas sakni notīra, sarīvē un apcep augu eļļa 5 minūtes. Sajauc ar kabačiem, pievieno sasmalcinātus ķiplokus, sāli un atdzesēto dārzeņu masu izmaļ gaļas mašīnā.
Masu liek burkās, nosedz ar vāciņiem, sterilizē 15-20 minūtes.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.