Kabaču lečo recepte
Foto: Shutterstock
3.3333 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 sīpols
sīpols
4 ĒK
4 ĒK eļļa
eļļa
4
4 tomāti
tomāti
8
8 zaļa paprika
zaļa paprika
1 kg
1 kg kabači
kabači
 
sāls
sāls
 
asie pipari
asie pipari
250 g
250 g ūdens
ūdens
200 g
200 g krējums
krējums
2 ĒK
2 ĒK milti
milti
  • Dārzeņu ēdieni
  • Karstās mērces
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Lečo no kabača ungāru gaumē - karstā uzkoda vai piedeva pie otrā ēdiena.

    Sīki sagrieztus sīpolus apcep, pievieno sagrieztus tomātus un kopā cep, kamēr masa kļūst par biezeni.

    Papriku sagriež 2-3 cm lielos kubiciņos un kopā ar uz visrupjākās rīves rīvēto kabaci pievieno tomātu masai.

    Tad pievieno sāli, aso papriku un aplej ar 1,5 dl ūdens un zem vāka sautē, līdz dārzeņi kļūst mīksti (apm. 15-20 min).

    Pa to laiku samaisa atlikušo ūdeni ar krējumu un miltiem un pievieno sautējumam vēl kādu minūti vārot.

    Iesūtīja: inet

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form