
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 sīpols
sīpols4 ĒK
4 ĒK eļļa
eļļa4
4 tomāti
tomāti8
8 zaļa paprika
zaļa paprika1 kg
1 kg kabači
kabači sāls
sāls asie pipari
asie pipari250 g
250 g ūdens
ūdens200 g
200 g krējums
krējums2 ĒK
2 ĒK milti
miltiLečo no kabača ungāru gaumē - karstā uzkoda vai piedeva pie otrā ēdiena.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Sīki sagrieztus sīpolus apcep, pievieno sagrieztus tomātus un kopā cep, kamēr masa kļūst par biezeni.
Papriku sagriež 2-3 cm lielos kubiciņos un kopā ar uz visrupjākās rīves rīvēto kabaci pievieno tomātu masai.
Tad pievieno sāli, aso papriku un aplej ar 1,5 dl ūdens un zem vāka sautē, līdz dārzeņi kļūst mīksti (apm. 15-20 min).
Pa to laiku samaisa atlikušo ūdeni ar krējumu un miltiem un pievieno sautējumam vēl kādu minūti vārot.
Iesūtīja: inet
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.