Kabaču pankūkas ar kausēto sieru
Foto: DELFI
5.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Laikā, kad kabači aug teju triecientempā, ir grēks no tiem neuztaisīt gardas pankūkas, pildītas ripiņas un citus ēdienus. Lai gan daži lemj par labu klasiskām kabaču pankūkām, šoreiz piedāvāju recepti ar kausēto sieru, kas lieliski papildinās tradicionālo kabaču pankūku garšu.

Noskalo un nomizo kabaci. Ja ir vēlme, tad izņem laukā palielās sēkliņas. Visu sarīvē uz rupjās rīves. Lieko šķidrumu notecina. Sarīvētajam kabacim pievieno klāt olas, sāli, kausēto sieru un miltus, visu kārtīgi samaisa. Ja masa šķiet nedaudz par šķidru, tai pievieno vairāk miltu.

Kabaču pankūku masu lej uz sakarsētas pannas. Tās cep eļļā zeltaini brūnas no abām pusēm.

Pankūkas izcili garšos ne tikai ar krējumu, bet arī ar ķiploku mērci, kuras recepti varēsi atrast šeit. Vai arī ar atsvaidzinošu gurķu mērcīti, kuras recepti var atrast te.

Lai labi garšo!

Kabaču pankūkas ar kausēto sieru
Foto: DELFI

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form