Kabaču pankūkas ar kausēto sieru
Foto: DELFI
4.0000 5
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 kabači (puse liela kabača)
kabači (puse liela kabača)
100 g
100 g kausētais siers
kausētais siers
1
1 olas
olas
3-5 ĒK
3-5 ĒK milti
milti
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas eļļa
eļļa
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Piknika ēdienu receptes
  • Brokastis
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pasaules Virtuve
  • Laikā, kad kabači aug teju triecientempā, ir grēks no tiem neuztaisīt gardas pankūkas, pildītas ripiņas un citus ēdienus. Lai gan daži lemj par labu klasiskām kabaču pankūkām, šoreiz piedāvāju recepti ar kausēto sieru, kas lieliski papildinās tradicionālo kabaču pankūku garšu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Noskalo un nomizo kabaci. Ja ir vēlme, tad izņem laukā palielās sēkliņas. Visu sarīvē uz rupjās rīves. Lieko šķidrumu notecina. Sarīvētajam kabacim pievieno klāt olas, sāli, kausēto sieru un miltus, visu kārtīgi samaisa. Ja masa šķiet nedaudz par šķidru, tai pievieno vairāk miltu.

    Kabaču pankūku masu lej uz sakarsētas pannas. Tās cep eļļā zeltaini brūnas no abām pusēm.

    Pankūkas izcili garšos ne tikai ar krējumu, bet arī ar ķiploku mērci, kuras recepti varēsi atrast šeit. Vai arī ar atsvaidzinošu gurķu mērcīti, kuras recepti var atrast te.

    Lai labi garšo!

    Kabaču pankūkas ar kausēto sieru
    Foto: DELFI
    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.
    Lasi vēl
     

    Comment Form