Foto: DELFI
Laikā, kad kabači aug teju triecientempā, ir grēks no tiem neuztaisīt gardas pankūkas, pildītas ripiņas un citus ēdienus. Lai gan daži lemj par labu klasiskām kabaču pankūkām, šoreiz piedāvāju recepti ar kausēto sieru, kas lieliski papildinās tradicionālo kabaču pankūku garšu.
30Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 kabači (puse liela kabača)100 gkausētais siers1 olas4 ĒKmilti pēc garšassāls pēc garšaseļļa

Sagatavošana

1

Noskalo un nomizo kabaci. Ja ir vēlme, tad izņem laukā palielās sēkliņas. Visu sarīvē uz rupjās rīves. Lieko šķidrumu notecina. Sarīvētajam kabacim pievieno klāt olas, sāli, kausēto sieru un miltus, visu kārtīgi samaisa. Ja masa šķiet nedaudz par šķidru, tai pievieno vairāk miltu.

2

Kabaču pankūku masu lej uz sakarsētas pannas. Tās cep eļļā zeltaini brūnas no abām pusēm.

3

Pankūkas izcili garšos ne tikai ar krējumu, bet arī ar ķiploku mērci, kuras recepti varēsi atrast šeit. Vai arī ar atsvaidzinošu gurķu mērcīti, kuras recepti var atrast te.

Lai labi garšo!

Foto: DELFI

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!