Kabaču ripiņas ar sieru un vistas šašliku
Foto: DELFI
0 0
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
1 gab.
1 gab. Kabači
Kabači
300 g
300 g Siers
Siers
125 g
125 g Mocarella
Mocarella
pēc garšas
pēc garšas Šašliks (iepriekš sacepts)
Šašliks (iepriekš sacepts)
3 gab.
3 gab. Tomāti
Tomāti
pēc garšas
pēc garšas Sāls
Sāls
pēc garšas
pēc garšas Eļļa
Eļļa
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Līgo svētku un Jāņu receptes
  • Viegla vasaras maltīte
  • Brokastis
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Nereti ballītēs tiek pagatavots tik daudz dažādu labumu, ka pāri paliek pat nākamajā dienā. Lai nekas neietu zudumā, no rīta nākamajā dienā brokastīs tapa gardas kabaču ripiņas, kurām virsū bija no svinībām pāri palikušie sieri, tomāti un pat sulīgie vistas šašlika gabaliņi.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kabačus nomazgā, sagriež ripiņās. Ja ir vēlme, tad kabačiem var nomizot mizu, bet lieliem kabačiem der izņemt laukā sēkliņas. Atsevišķi sagriež ripiņās tomātus, mocarella sieru, bet šķēlēs Holandes sieru.

    Uz sakarsētas pannas liek eļļā apcepties kabaču ripiņas, kas apkaisītas ar sāli. Kad tās no abām pusēm ir nedaudz apceptas, tad ripiņas kārto uz cepampannas, kur iepriekš uzklāts cepamais papīrs.

    Uz kabaču ripiņām kārto iepriekš izceptu vistas šašliku (uz vienas ripiņas viens šašliks). Dažādu šašliku receptes vari skatīt šeit, bet sulīga vistas šašlika recepti superātrā marinādē atradīsi te.

    Pēc tam uz šašlika gabaliņiem liek mocarella siera ripas, sagrieztas tomātu ripiņas, kurām pārkaisīts sāls, bet pēc tam uzliek siera šķēli. Visu liek cepties cepeškrāsnī vismaz 200 grādos aptuveni 20 minūtes.

    Pasniedz ar krējumu vai ķiploku mērci, kuras recepti atradīsi šeit, kā arī dekorē ar svaigiem zaļumiem.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form