Kabaču un maltās gaļas sacepums
Foto: Shutterstock
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
1 gab.
1 gab. kabacis
kabacis
3 gab.
3 gab. tomāti
tomāti
250 g
250 g maltā gaļa
maltā gaļa
2
2 sīpoli
sīpoli
1 gab.
1 gab. ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari
150 g
150 g siers
siers
pēc garšas
pēc garšas majonēze
majonēze
 
olīveļļa cepšanai
olīveļļa cepšanai
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Kad sāk apnikt kabaču ripiņas un gribas ko spēcinošāku par kabaču pankūkām, jāgatavo kabaču sacepums! Kā jau ar visiem sacepumiem, arī ar kabaču sacepumu var improvizēt pēc sirds patikas, papildinot kabačus, ar ko vien sirds vēlas un kas vien ledusskapī atrodams!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Malto gaļu mazliet pacepina olīveļļā kopā ar sīpoliem, sāli un pipariem.

    Cepamtraukā ielej šļuku olīveļļas.

    Cepamtrauka dibenā liek tomātu šķēles, šķēlēm jābūt pabiezām, jo tās veidos sulīgumu, dos garšas niansi un neļaus sacepumam piedegt.

    Tad liek maltās gaļas kārtu.

    Virs maltās gaļas kārto ripiņās sagrieztus kabačus.

    Virs kabačiem liek tomātu šķēles normālā biezumā.

    Sieru sajauc ar majonēzi, ja vēlas, piespiež klāt kādu ķiploka daiviņu. Pārlej visam pāri bagātīgi.

    Cep 200 grādu temperatūrā apmēram 40 minūtes.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form