Šokolādes pudiņš ar kanēli un avenēm
Foto: Shutterstock
3.2821 39
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Gardam desertam - vienkārši pagatavojams kakao krēms, kas daudziem atgādinās bērnību vai skolas gadus.

Želatīnu pārlej ar aukstu ūdeni un uzbriedina. Uzbriedināto želatīnu izkausē ūdens peldē.

Kakao samaisa ar cukuru, pielej verdošu pienu un, kad cukurs izkusis, pievieno želatīnu.

Krējumu saputo, pievienojot vaniļu. Tad iemaisa nedaudz atdzesētu kakao masu.

Pilda dekoratīvos stikla trauciņos un labi atdzesē.

Iesūtīja: Pirtnieks

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form