
Gardam desertam - vienkārši pagatavojams kakao krēms, kas daudziem atgādinās bērnību vai skolas gadus.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Želatīnu pārlej ar aukstu ūdeni un uzbriedina. Uzbriedināto želatīnu izkausē ūdens peldē.
Kakao samaisa ar cukuru, pielej verdošu pienu un, kad cukurs izkusis, pievieno želatīnu.
Krējumu saputo, pievienojot vaniļu. Tad iemaisa nedaudz atdzesētu kakao masu.
Pilda dekoratīvos stikla trauciņos un labi atdzesē.
Iesūtīja: Pirtnieks
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.