80Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
200 gsaldais krējums2 ĒKpiens vaniļa2 ĒKcukurs1 ĒKkakao1 TKželatīns
Sagatavošana
1
Želatīnu pārlej ar aukstu ūdeni un uzbriedina. Uzbriedināto želatīnu izkausē ūdens peldē.
2
Kakao samaisa ar cukuru, pielej verdošu pienu un, kad cukurs izkusis, pievieno želatīnu.
3
Krējumu saputo, pievienojot vaniļu. Tad iemaisa nedaudz atdzesētu kakao masu.
4
Pilda dekoratīvos stikla trauciņos un labi atdzesē.
Iesūtīja: Pirtnieks
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit