Kakao pankūku torte ar krēmsiera krēmu
Foto: Privātais arhīvs
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
6
6 olas
olas
210 g
210 g milti
milti
80 g
80 g kakao
kakao
100 g
100 g cukurs
cukurs
100 g
100 g kausēts sviests
kausēts sviests
670 ml
670 ml silts piens
silts piens
KRĒMAM
600 g
600 g krēmsiers
krēmsiers
500 ml
500 ml saldais krējums 35%
saldais krējums 35%
200 g
200 g pūdercukurs
pūdercukurs
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Pankūkas
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Gardas kakao pankūku un krēmsiera krēma tortes recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Miltus bļodā samaisa ar kakao. Pievieno cukuru, olas, nedaudz piena un sakuļ viendabīgu masu.

    Tad pa porcijām pievieno un iemaisa kausēto sviestu un atlikušo pienu, līdz iegūta gluda mīkla bez kunkuļiem. Mīkla pēc konsistences būs pašķidra. Pirms cepšanas mīklas bļodu liek ledusskapī uz 30 minūtēm.

    Pannā (vislabāk ar pretpiedeguma pārklājumu) lej kausiņu mīklas, izlīdzina pa pannas virsmu un cep, pēc brītiņa apgriežot pankūku un apcepot arī no otras puses. Tā turpina, līdz izbeidzas mīkla.

    No iegūtā mīklas daudzuma jāsanāk aptuveni 25 pankūkām.

    Gatavo krēmu. Krēmsieram un saldajam krējumam jābūt atdzesētiem. Bļodā liek krēmsieru, pievieno saldo krējumu, pūdercukuru un ar mikseri vai putojamo slotiņu kuļ, līdz masa ir stingra un viendabīga.

    Uz šķīvja liek pirmo pankūku, to pārziež ar aptuveni 1.5 ĒK krēma, virsū liek nākamo pankūku, ko atkal pārziež ar krēmu, Tā turpina, līdz visas sastāvdaļas izbeigušās.

    Tortes malas un augšpusi pārziež ar krēmu. Ja vēlas, var pārkaisīt ar kakao vai dekorēt ar ogām.

    Pirms pasniegšanas torti uz 6-8 stundām liek ledusskapī.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form