
Loading...
Sastāvdaļas
500 ml
500 ml putukrējums
putukrējums2 ĒK
2 ĒK kakao pulveris
kakao pulveris pēc garšas
pēc garšas konjaks
konjaks250 g
250 g Filadelfijas svaigais siers
Filadelfijas svaigais siers4 ĒK
4 ĒK pūdercukurs
pūdercukurs granātābola sēkliņas
granātābola sēkliņasNe pārāk sarežģīta deserta recepte - Filadelfijas siera un kakao krēms, kuru atsvaidzina saldskābās granātābolu sēkliņas.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Putukrējumu sakuļ ar kakao un nedaudz konjaka.
Atsevišķā bļodā sajauc Filadelfijas sieru un cukuru, maisa, līdz masa kļuvusi viegla un gaisīga.
Siera masā iecilā putukrējum un maisa, līdz masa kļuvusi viendabīga.
Krēmu liek deserta trauciņos, nedaudz atdzesē un pasniedz ar tīrītām granātābola sēklām.
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.