Kakao krēms ar granātāboliem un Filadelfijas sieru
Foto: Shutterstock
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
500 ml
500 ml putukrējums
putukrējums
2 ĒK
2 ĒK kakao pulveris
kakao pulveris
pēc garšas
pēc garšas konjaks
konjaks
250 g
250 g Filadelfijas svaigais siers
Filadelfijas svaigais siers
4 ĒK
4 ĒK pūdercukurs
pūdercukurs
 
granātābola sēkliņas
granātābola sēkliņas
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Krēmi
  • Pasaules Virtuve
  • Ne pārāk sarežģīta deserta recepte - Filadelfijas siera un kakao krēms, kuru atsvaidzina saldskābās granātābolu sēkliņas.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Putukrējumu sakuļ ar kakao un nedaudz konjaka.

    Atsevišķā bļodā sajauc Filadelfijas sieru un cukuru, maisa, līdz masa kļuvusi viegla un gaisīga.

    Siera masā iecilā putukrējum un maisa, līdz masa kļuvusi viendabīga.

    Krēmu liek deserta trauciņos, nedaudz atdzesē un pasniedz ar tīrītām granātābola sēklām.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form