25Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
0.5 gab.sviests vai margarīns paciņās0.5 glāzecukurs2 ĒKkakao1 gab.selgas cepumu paciņa1.5 ĒKpiens vai saldais krējujums rupji sadrupināti zemesrieksti kokosriekstu skaidiņas
Sagatavošana
1
Katliņā izkausē sviestu vai margarīnu.
2
Cepumus saberž ar veltni vai saberž ar rokām.
3
Cukuru, kakao un cepumus rūpīgi samaisa ar izkausēto sviestu.
4
Ja maisījums ir pārāk sauss, pievieno pienu vai saldo krējumu.
5
Masu ņem ar tējkaroti un ar rokām savel to bumbiņās.
6
Lai maisījums neliptu pie rokām, saujās paberž sausas cepumu drusciņas.
7
Tad bumbiņas apviļā rupji sasmalcinātos zemesriekstos un kokosriekstu skaidiņās.
Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit