Foto: Shutterstock
Bez cepšanas pagatavojami gardas un glītas kakao un zemesriekstu trifeles.
25Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
0.5 gab.sviests vai margarīns paciņās0.5 glāzecukurs2 ĒKkakao1 gab.selgas cepumu paciņa1.5 ĒKpiens vai saldais krējujums rupji sadrupināti zemesrieksti kokosriekstu skaidiņas

Sagatavošana

1

Katliņā izkausē sviestu vai margarīnu.

2

Cepumus saberž ar veltni vai saberž ar rokām.

3

Cukuru, kakao un cepumus rūpīgi samaisa ar izkausēto sviestu.

4

Ja maisījums ir pārāk sauss, pievieno pienu vai saldo krējumu.

5

Masu ņem ar tējkaroti un ar rokām savel to bumbiņās.

6

Lai maisījums neliptu pie rokām, saujās paberž sausas cepumu drusciņas.

7

Tad bumbiņas apviļā rupji sasmalcinātos zemesriekstos un kokosriekstu skaidiņās.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!