Kakao un zemesriekstu trifeles
Foto: Shutterstock
4.0000 4
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Bez cepšanas pagatavojami gardas un glītas kakao un zemesriekstu trifeles.

Katliņā izkausē sviestu vai margarīnu.

Cepumus saberž ar veltni vai saberž ar rokām.

Cukuru, kakao un cepumus rūpīgi samaisa ar izkausēto sviestu.

Ja maisījums ir pārāk sauss, pievieno pienu vai saldo krējumu.

Masu ņem ar tējkaroti un ar rokām savel to bumbiņās.

Lai maisījums neliptu pie rokām, saujās paberž sausas cepumu drusciņas.

Tad bumbiņas apviļā rupji sasmalcinātos zemesriekstos un kokosriekstu skaidiņās.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form