Foto: DELFI
Kaltētu augļu ķīselis, kas izdosies arī pirmajā reizē.

::Recepte::

Kaltētos augļus aukstā ūdenī nedaudz uzbriedina, pievieno cukuru un uzvāra.

Vāra, līdz augļi mīksti, tad pievieno aukstā ūdenī izšķīdinātu cieti un uzvāra.

Ķīseli lej dziļajos šķīvjos un pārkaisa ar cukuru. Atdzisušu pasniedz ar pienu.

Ja ķīseļa sastāvā ir bumbieri, āboli, plūmes, vispirms liek vārīties bumbierus, tad ābolus, pēc tam plūmes un rozīnes!

145Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
70 gžāvēti augļi0.5 lūdens80 gcukurs30 gkartupeļu milti

Sagatavošana

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!