::Recepte::
Kaltētos augļus aukstā ūdenī nedaudz uzbriedina, pievieno cukuru un uzvāra.
Vāra, līdz augļi mīksti, tad pievieno aukstā ūdenī izšķīdinātu cieti un uzvāra.
Ķīseli lej dziļajos šķīvjos un pārkaisa ar cukuru. Atdzisušu pasniedz ar pienu.
Ja ķīseļa sastāvā ir bumbieri, āboli, plūmes, vispirms liek vārīties bumbierus, tad ābolus, pēc tam plūmes un rozīnes!
145Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
70 gžāvēti augļi0.5 lūdens80 gcukurs30 gkartupeļu milti
Sagatavošana
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit