Kāpostu tīteņi ar cūkgaļu
Foto: Shutterstock
4.2000 5
6 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Kāpostu tīteņi ar cūkgaļu un griķiem – sātīgām un gardām pusdienām vai vakariņām.

Novāra griķus, nokāš un atdzesē.

Samīca malto gaļu ar griķiem, krējumu, kardamonu un maltās gaļas garšvielu, liek ledusskapī.

Kāpostam iegriež apkārt kacenam un liek katlā, aplej ar ūdeni un vāra līdz lapas kļūst nedaudz mīkstas.

Izņem kāpostu no katla un nedaudz atdzesē. Uzmanīgi pa vienai atdala lapas. Iespējams, ka tālāk ir cietas lapas un kāpostu vajag vēl pavārīt. Kāpostu lapai izgriež cieto kātu.

Lapā liek ēdamkaroti gaļas maisījuma un saloka tīteni.

Tīteņus apcep eļļā no abām pusēm gaiši brūnus.

Kārto lielā katlā pārkaisot ar kartupeļu garšvielu. Pārlej ar verdošu ūdeni un sautē uz lēnas uguns 40 minūtes.

Lai labi garšo!

Iesūtīja: Maija Strode

Comment Form