Kāpostu tīteņi ar cūkgaļu
Foto: Shutterstock
4.2000 5
6 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 paciņa griķi
paciņa griķi
800 g
800 g cūkgaļas maltā gaļa
cūkgaļas maltā gaļa
4 ĒK
4 ĒK skābs krējums
skābs krējums
0.5 TK
0.5 TK malts kardamons
malts kardamons
1 ĒK
1 ĒK garšvielas maltai gaļai
garšvielas maltai gaļai
2 ĒK
2 ĒK garšvielu maisījums kartupeļiem
garšvielu maisījums kartupeļiem
1
1 kāposts
kāposts
 
eļļa
eļļa
  • Citi ēdieni
  • Dārzeņu ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Kāpostu tīteņi ar cūkgaļu un griķiem – sātīgām un gardām pusdienām vai vakariņām.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Novāra griķus, nokāš un atdzesē.

    Samīca malto gaļu ar griķiem, krējumu, kardamonu un maltās gaļas garšvielu, liek ledusskapī.

    Kāpostam iegriež apkārt kacenam un liek katlā, aplej ar ūdeni un vāra līdz lapas kļūst nedaudz mīkstas.

    Izņem kāpostu no katla un nedaudz atdzesē. Uzmanīgi pa vienai atdala lapas. Iespējams, ka tālāk ir cietas lapas un kāpostu vajag vēl pavārīt. Kāpostu lapai izgriež cieto kātu.

    Lapā liek ēdamkaroti gaļas maisījuma un saloka tīteni.

    Tīteņus apcep eļļā no abām pusēm gaiši brūnus.

    Kārto lielā katlā pārkaisot ar kartupeļu garšvielu. Pārlej ar verdošu ūdeni un sautē uz lēnas uguns 40 minūtes.

    Lai labi garšo!

    Iesūtīja: Maija Strode

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form