Foto: Shutterstock
Kāpostu - kartupeļu kotletes gavēņa laikam, vai vieglai maltītei.
45Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
500 gkāposti1 šķēlebaltmaize2 gab.vārīti kartupeļi zaļumi sāls malti melnie pipari

Sagatavošana

1

Kāpostu novāra un notecina.

2

Kāpostus, vārītus kartupeļus un maizi samaļ gaļas mašīnā vai smalki sagriež. Pievieno sāli, piparus, nedaudz mannas, miltus un sagrieztus zaļumus.

3

Veido kotletes, apviļā miltos vai rīvmaizē un cep pannā sakarsētā eļļā.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!