45Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
500 gkāposti1 šķēlebaltmaize2 gab.vārīti kartupeļi zaļumi sāls malti melnie pipari
Sagatavošana
1
Kāpostu novāra un notecina.
2
Kāpostus, vārītus kartupeļus un maizi samaļ gaļas mašīnā vai smalki sagriež. Pievieno sāli, piparus, nedaudz mannas, miltus un sagrieztus zaļumus.
3
Veido kotletes, apviļā miltos vai rīvmaizē un cep pannā sakarsētā eļļā.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit