Kāpostu zupa ar vistas gaļu, baltajām pupiņām, burkāniem un seleriju
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
5.0000 2
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Sātīga un aromātiska zupa, kurā bez kāpostu lapām un baltajām pupiņām ir arī vistas gaļa, selerijas un burkāni. Pasniedz vēl karstu kopā ar kādu šķēlīti grauzdētas maizes.

Pupiņas pirms gatavošanas nosusina. Lielā katlā lej eļļu, uzkarsē to un apcep tajā sasmalcinātus sīpolus un ķiplokus, līdz tie ir caurspīdīgi.

Pēc tam katlā liek vistu, gabaliņos sagrieztu seleriju, kaltētos garšaugus (rozmarīnu, timiānu, lauru lapas, pētersīļus un citus), pupiņas un aptuveni trīs litrus ūdens.

Ūdenim ļauj sākt vārīties, un zupu pēc tam vāra aptuveni stundu.

Kad noteiktais laiks pagājis, ņem vistu laukā no katla un noņem no kauliņiem gaļu. Burkānus nomizo un sagriež gabaliņos, bet kāpostu lapas sasmalcina.

Burkānus un kāpostus pievieno zupai un vāra aptuveni 40 minūtes.

Pēc tam zupā iemaisa vistas gaļas gabaliņus. Gatavo zupu pasniedz bļodiņās, katrai bļodiņai pa virsu lejot nedaudz olīveļļas.

Labu apetīti!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form