Karamelizētas auzu pārslas ar putukrējumu
Foto: Privātais arhīvs
4.0000 4
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
100 g
100 g auzu pārslas
auzu pārslas
50 g
50 g sviests
sviests
250 ml
250 ml saldais krējums
saldais krējums
100 g
100 g cukurs
cukurs
sauja
sauja mellenes
mellenes
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Citi saldēdieni
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Kad sagribas ko saldu, atliek pasniegties plauktā pēc ierastajām un šķietami vienmuļajām auzu pārslām, kas pēkšņi – apceptas un kombinācijā ar putukrējumu – iegūst garduma nosaukumu. Šo kārumu skolēni var pagatavot brīvlaikā paši, tas ir pavisam vienkārši. Recepti iesaka gardēde Džesika Devjatņikova.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Uz pannas apcep auzu pārslas ar sviestu un pieber 50 gramus cukura.

    Ik pa laikam apmaisot, grauzdē, līdz pārslas kļūst zeltaini brūnas. Pēc tam atdzesē tās.

    Saputo saldo krējumu ar atlikušo cukuru.

    Sajauc auzu pārslas ar putukrējumu.

    Dekorē ar mellenēm.

    Lai labi garšo!

    Tags

    Našķis Kārums brīvlaikā Ātri pagatavojami ēdieni Ēdieni bērniem Auzu pārslas Cukurs Mellenes Saldais krējums Sviests Bērnu ballītes ēdieni Ikdienas maltītei Cepšana Citi saldēdieni Launags Pusdienas Vakariņas Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas viegli
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form