Karameļu saldējums
Foto: Shutterstock
4.6667 9
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Gards karameļu saldējums, kura gatavošanai nav nepieciešma saldējuma gatavojamā mašīna.

Olu dzeltenumus saputo ar cukuru, pievieno 200 ml saldā krējuma.

1 l saldā krējuma uzliek uz uguns un enerģiski kuļ, līdz uzvārās. Tūlīt pat kā uzvārās, noņem no uguns.

Karsto saldo krējumu iemaisa olu dzeltenumos. Liek uz nelielas uguns un maisot uzvāra. Līdz ko uzvārās noņem no uguns.

Lielā pannā ieber 120 g cukura un ielej 50 ml ūdens, liek uz uguns un maisot savāra karameli. Karameli pievieno krējuma masai, samaisa un saldējumu lej traukā ar vāku.

Liek saldētavā uz vairākām stundām, laiku pa laikam apmaisot.

Iesūtīja: ExBandita

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form