4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1.2 lsaldais krējums8 gab.olu dzeltenumi270 gcukurs50 mlūdens
Sagatavošana
1
Olu dzeltenumus saputo ar cukuru, pievieno 200 ml saldā krējuma.
2
1 l saldā krējuma uzliek uz uguns un enerģiski kuļ, līdz uzvārās. Tūlīt pat kā uzvārās, noņem no uguns.
3
Karsto saldo krējumu iemaisa olu dzeltenumos. Liek uz nelielas uguns un maisot uzvāra. Līdz ko uzvārās noņem no uguns.
4
Lielā pannā ieber 120 g cukura un ielej 50 ml ūdens, liek uz uguns un maisot savāra karameli. Karameli pievieno krējuma masai, samaisa un saldējumu lej traukā ar vāku.
5
Liek saldētavā uz vairākām stundām, laiku pa laikam apmaisot.
Iesūtīja: ExBandita
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit