Pildītā karstmaize ar sieru
Foto: Vida Press
2.6667 3
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
50 g
50 g sviests istabas temperatūrā
sviests istabas temperatūrā
4 šķēles
4 šķēles maize
maize
2-3 ĒK
2-3 ĒK tomātu čatnijs
tomātu čatnijs
100 g
100 g labi kūstošs siers, vēlams, pikants
labi kūstošs siers, vēlams, pikants
1
1 ola, M izmērs
ola, M izmērs
1 TK
1 TK Angļu sinepes
Angļu sinepes
 
sāls un svaigi malti melnie pipari
sāls un svaigi malti melnie pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Brokastis
  • Vakariņas
  • Ikdienas maltītei
  • Kanapē un sviestmaizes
  • Picas un karstmaizes
  • Pasaules Virtuve
  • Kārdinoši aromātiska un nedaudz grēcīga (jūs taču arī apņēmāties dzīvot veselīgāk, vai ne?) ideja brokastmaizītei - karstā siermaize, kuru papildina tomātu čatnijs un angļu sinepes. Starp citu, tomātu čatnija vietā var izmantot arī mango - saldskābā garšā lieliski sader ar sieru!

    Maizes šķēles no vienas puses pārziež ar mīkstu sviestu, divām šķēlēm otru rikas pusi pārsmērē ar čatniju.

    Sakuļ olu, samaisa ar rīvētu sieru, sinepēm, sāli un pipariem. Masu liek uz čatnija.

    Maizes saliek kopā, veidojot divus sendvičus, tā, lai ar sviestu pārziestās pusītes būtu ārpusē.

    Maizītes liek sausā sakarsētā pannā vai grilpannā un cep 3-4 minūtes no abām pusēm, līdz maizīte ir zeltaini kraukšķīga, bet siers sāk kust.

    Pasniedz nekavējoties.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form