2.5000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Karpa ar ķiplokiem - ir risks norīt mēli. Notīrītās zvīņas nomazgājam un sadalām pa maciņiem, lai nauda nākamgad turas.

Ieberzē iztīrītu veselu karpu no iekšpuses un ārpuses ar sāli, piebāžu tās vēderu ar ķiplokiem, lieku uz ietaukotas cepešpannas, pārsmērēju ar majonēzi un cepu, kamēr gatava.

Iesūtīja: Zaķa

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form