Karstā siermaizīte 'Brieža labums'
Foto: Publicitātes attēls
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Pikantas uzkodu maizītes ar graudu sinepēm, brieža gaļas desu un sieru. Recepti piedāvā restorāna "3" šefpavārs Juris Dukaļskis.

Graudu sinepes sajauc ar tomātu mērci un pārsmērē katru maizīti.

Kārto iepriekš sagrieztus sīpolus, tad virsū liec plāni sagrieztu brieža desu un pārsedz ar siera šķēli.

Cep cepeškrāsnī 200 grādos aptuveni 5 minūtes (līdz siers izkusis).

Pavāra padoms: garšos labi ar gaišo kviešu alu, Malbec vai Shiraz vīnu.

"Tasty" iesaka: ja mājās nav brieža gaļas desas, to vari aizstāt ar jebkuru citu žāvēto desu.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form