Karstā siermaizīte 'Brieža labums'
Foto: Publicitātes attēls
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
4 šķēles
4 šķēles sēklu maize
sēklu maize
 
Maasdam siers šķēlēs
Maasdam siers šķēlēs
2 ĒK
2 ĒK graudu sinepes
graudu sinepes
4 ĒK
4 ĒK tomātu mērce
tomātu mērce
 
sarkanais sīpols
sarkanais sīpols
100 g
100 g vītināta brieža gaļas desa
vītināta brieža gaļas desa
  • Medījuma gaļas ēdieni
  • Kanapē un sviestmaizes
  • Picas un karstmaizes
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Ziemassvētku receptes
  • Pasaules Virtuve
  • Pikantas uzkodu maizītes ar graudu sinepēm, brieža gaļas desu un sieru. Recepti piedāvā restorāna "3" šefpavārs Juris Dukaļskis.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Graudu sinepes sajauc ar tomātu mērci un pārsmērē katru maizīti.

    Kārto iepriekš sagrieztus sīpolus, tad virsū liec plāni sagrieztu brieža desu un pārsedz ar siera šķēli.

    Cep cepeškrāsnī 200 grādos aptuveni 5 minūtes (līdz siers izkusis).

    Pavāra padoms: garšos labi ar gaišo kviešu alu, Malbec vai Shiraz vīnu.

    "Tasty" iesaka: ja mājās nav brieža gaļas desas, to vari aizstāt ar jebkuru citu žāvēto desu.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form