Karstā šokolāde ar kanēli
Foto: Publicitātes foto
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Tasīte karstas un valdzinoši krēmīgas tumšās šokolādes būs lieliska alternatīva rīta kafijai. Recepti piedāvā saldumu zīmols "Laima" sadarbībā ar kulinārijas blogu "Našķoties".

Katliņā uzkarsē pienu, tajā ber brūno cukuru un maisot izkausē.

Pienā ieber gabaliņos salauztu šokolādi un maisot karsē uz vidējas liesmas.

Kad izveidojusies viendabīga masa, pievieno kanēli un piparkūku garšvielas, tad pagatavoto karsto šokolādi lej mazmazītiņās krūzītēs.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form