Karstā tomātu mērce ar saldo krējumu
Foto: Shutterstock
4.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Savu ideālo tomātu mērces recepti iesaka 10 gadus vecā Anna Lanska. "Manas receptes ir pārbaudītas mājās vecāku klātbūtnē un tās ir ideālas. Lai labi garšo," novēl Anna.

Uzkarsē pannu un ber tajā smalki sagrieztus tomātus.

Pievieno tobasko mērci - daudzums atkarīgs no tā, cik ass ēdiens patīk. Trīs pilieni, ja vēlies asāku, 1-2, ja ne tik asu.

Kad tomāti ar tobasko karsējušies 2-3 minūtes, pievieno saldo krējumu, visu samaisa un karsē vēl dažas minūtes, līdz mērce sāk burbuļot. Gatavs!

Pasniedz ar makaroniem vai rīsiem.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form