15Minūtes
14Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
1 kārba konservētu grieztu tomātu2 glāzestomātu sula1 ĒKolīveļļa2 ķiploka daiviņas0.5 sīpols sāls svaigi malti pipari cukurs kaltēts oregano kaltēts baziliks4 šķēlestostermaize3 ĒKrīvēts siers1 TKskābs krējums1 TKmajonēze
Sagatavošana
1
Katliņā uzkarsē eļļu, tajā īsi apcep sīki sakapātu sīpolu un vienu sakapātu ķiploka daiviņu.
2
Pievieno tomātus un tomātu sulu, garšaugus, sāli, piparus pēc garšas un ~ ¼ TK cukura. Uzvāra, pievieno sasmalcinātu atlikušo ķiploka daiviņu, vēl pāris minūtes pakarsē uz nelielas liesmas, tad sablendē.
3
Rīvēto sieru sajauc ar krējumu un majonēzi, smērē uz divām maizes šķēlēm, pārliek ar pārējām divām un cep tosterī zeltainas.
Iesūtīja: Nora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit