Foto: Shutterstock
Karstā tomātu zupa ar ceptu siermaizi - sātīgām vakariņām.
15Minūtes
14Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
1 kārba konservētu grieztu tomātu2 glāzestomātu sula1 ĒKolīveļļa2 ķiploka daiviņas0.5 sīpols sāls svaigi malti pipari cukurs kaltēts oregano kaltēts baziliks4 šķēlestostermaize3 ĒKrīvēts siers1 TKskābs krējums1 TKmajonēze

Sagatavošana

1

Katliņā uzkarsē eļļu, tajā īsi apcep sīki sakapātu sīpolu un vienu sakapātu ķiploka daiviņu.

2

Pievieno tomātus un tomātu sulu, garšaugus, sāli, piparus pēc garšas un ~ ¼ TK cukura. Uzvāra, pievieno sasmalcinātu atlikušo ķiploka daiviņu, vēl pāris minūtes pakarsē uz nelielas liesmas, tad sablendē.

3

Rīvēto sieru sajauc ar krējumu un majonēzi, smērē uz divām maizes šķēlēm, pārliek ar pārējām divām un cep tosterī zeltainas.

Iesūtīja: Nora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!