Karstais dzērveņu un zaļās tējas dzēriens
Foto: Shutterstock
4.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Karsts dzērveņu dzēriens, kas sasildīs vēsā ziemas dienā. Ja zaļā tēja netīk, to var aizstāt ar vieglu melno tēju vai piparmētru tēju.

Katlā lej ūdeni un pievieno tam rožlapiņas, krustnagliņas, lauru lapu, kanēļa standziņu, saldētās ogas, dzērveņu ievārījumu un šķēlītēs sagrieztu apelsīnu.

Karsto dzērienu vāra uz lēnas uguns, līdz tas viegli burbuļo. Pēc tam katliņu noņem no plīts un ievieto tajā zaļās tējas maisiņu. To notur 2–5 minūtes.

Kad tēja gatava, to nokāš lielā krūzē un dzer, kamēr dzēriens vēl karsts. Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form