Karstais rabarberu pīrāgs ar marcipānu – Laura Aleksejeva recepte
Foto: Publicitātes foto
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g svaigi rabarberi
svaigi rabarberi
 
kukurūzas ciete
kukurūzas ciete
 
vaniļa
vaniļa
150 g
150 g cukurs
cukurs
2 gab.
2 gab. olas
olas
200 g
200 g marcipāns
marcipāns
pēc garšas
pēc garšas pūdercukurs
pūdercukurs
100 ml
100 ml dzirkstošais rabarberu vīns
dzirkstošais rabarberu vīns
Pasniegšanai:
 
saldējums, svaigas ogas
saldējums, svaigas ogas
  • Citi saldēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Ziemassvētku receptes
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Vasaras sākumā pasākumu studijā "Viesistaba" gastronomijas cienītājiem un sabiedrībā pazīstamiem gardēžiem bija iespēja iedvesmoties no šefpavāriem Laura Aleksejeva un Aleksandra Ločmeļa-Manevski, kā arī no jaunās, mūsdienīgās gastronomijas pavāres Montas Meieres un vācu virtuves zīmola "Neff" rīkotajos svētkos kopīgi pagatavot trīs kārtu maltīti, ko baudīt pie svētku galda kopā ar šefpavāru piemeklētiem dzērieniem. Kompānija lieliska, ēdieni izcili, tādēļ ar Laura Aleksejeva laipnu atļauju nododam tālāk recepti karstajam rabarberu pīrāgam, kas tika pasniegts ar tonka pupiņu saldējumu un dzirkstošo rabarberu vīnu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma


    Svaigus rabarberus sajauc ar kukurūzas cieti, pievieno vaniļu un cukuru.

    Liek porciju izmēra cepamtraukos un pa virsu saputo veselas olas un olu baltumus, pievieno marcipānu un pūdercukuru, lai kopā izveidojas skaista masa. "Neaizmirstam pieliet klāt nedaudz rabarberu dzirkstošā vīna," atgādina Lauris Aleksejevs.

    Rabarberu pīrāgu cep krāsnī, līdz virskārta zeltaini brūna, bet rabarberu masa sākusi burbuļot. Pasniedz ar saldējumu un svaigām ogām.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.