Karstie salāti ar baklažāniem, turku zirņiem un vistas fileju
Foto: Bonduelle
5.0000 1
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2
2 baklažāni
baklažāni
1
1 bundža tvaicētu turku zirņu "Bonduelle"
bundža tvaicētu turku zirņu "Bonduelle"
300 g
300 g vistas fileja
vistas fileja
4
4 piparmētru zariņi
piparmētru zariņi
6 ĒK
6 ĒK olīveļļa
olīveļļa
2
2 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
2 TK
2 TK malta paprika
malta paprika
pēc garšas
pēc garšas sāls, pipari
sāls, pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Karstie salāti
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Turku zirņu labās īpašības neaprobežojas tikai ar lielu olbaltumvielu, vitamīnu un minerālu daudzumu. Šis pākšaugs ir ļoti universāls. To var izmantot gan karstajos ēdienos, gan sātīgos salātos. Salāti ar vistas gaļu, baklažāniem un turku zirņiem patiks tiem, kam nepatīk salāti, kuros ir "daudz lapu". Brīnišķīgs variants otrajām brokastīm.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Baklažānus sagriež 1 cm biezās šķēlēs, apsāla, apslacina ar olīveļļu, ietin folijā un cep līdz 200°С sakarsētā cepeškrāsnī, līdz tie ir gatavi, apmēram 10 minūtes. Pēc tam sagriež tos kubiņos.

    Vistas fileju smalki sagriež. Pievieno papriku un apcep uz pannas olīveļļā apmēram 10 minūtes.

    Samaisa kopā sasmalcinātus ķiplokus, turku zirņus, vistu, baklažānus un sakapātas piparmētras. Pievieno olīveļļu un vēlreiz labi samaisa.

    Padoms: Lai vistas fileja būtu maigāka, to var viegli izklapēt gar šķiedrām un šķērsām tām.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.
    Lasi vēl
     

    Comment Form