Karstie salāti ar sēnēm un sieru
Foto: Vida Press
1.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Cepti, ar kazas sieru pildīti šampinjoni, svaiga rukola un ķiploku mērce, ko papildina kraukšķīgi valrieksti un bekons. Īsta ziemas garša, tām reizēm, kad gribas apēst ko neikdienišķu.

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem.

Šampinjoniem izgriež kātiņus, cepurītes kārto cepamtraukā, pārslaka ar eļļu, sāli un pipariem. Sēņu cepurītēs pilda drupinātu kazas sieru, pievieno svaigu timiānu. Cep 7-10 minūtes.

Kamēr sēnes cepas, gatavo mērci. Nelielā trauciņā sajauc sarkanvīna etiķi ar kapātiem ķiplokiem, pamazām pievieno olīveļļu, visu maisot. Pievieno pēc garšas sāli un piparus.

Porciju šķīvjos liek rukolas lapas, kam pāri kārto ceptos šampinjonus. Pārkaisa ar ceptiem bekona gabaliņiem un valriekstiem, pārslaka mērci.

Pasniedz ar grauzdētu maizīti.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form