Pankūku torte
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
3.5000 2
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Kārdinoša pankūku torte ar maskarpones krēmu, šokolādes mērci un svaigām mellenēm. Kūka, kas ēdājus pārsteigs svinīgās brokastīs.

Lielā bļodā sajauc miltus, kakao, cepamo pulveri, sodu un cukuru.

Mērkrūzē ielej paniņas, pienu, vaniļas ekstraktu un 2 ēdamkarotes eļļas, visu apmaisa.

Mitrās sastāvdaļas pakāpeniski pievieno sausajām un sajauc viendabīgu mīklu.

Uzkarsē pannā eļļu. Ielej tajā mīklu un sacep apmēram 18 centimetrus lielas pankūkas. Kad visas pankūkas saceptas, tās pārsedz ar foliju, lai saglabātos siltas.

Ar mikseri saputo maskarponi un pienu.

Atsevišķā bļodiņā, ūdens peldē izkausē šokolādi, sviestu, cukura sīrupu un apmēram 4 ēdamkarotes verdoša ūdens.

Gatavo pankūku torti – uz liela šķīvja uzliek pankūku, apsmērē ar maskarpones krēmu, tad zemeņu ievārījumu. Virsū liek vēl vienu pankūku un atkārto maskarpones un ievārījuma ieklāšanu. Tā, līdz visas pankūkas saliktas tornī.

Pankūku kūkas virskārtu apsmērē ar maskarponi un izkārto virs tās mellenes.

Beigās kūku aplej ar šokolādes mērci. Kūku sagriež gabaliņos un pasniedz uzreiz, kā gatava.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form