Kārtainās mīklas uzkoda ar nektarīniem, pesto un mocarellu
Foto: DELFI
0 0
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
6
6 plāksnes bezrauga kārtainā mīkla
plāksnes bezrauga kārtainā mīkla
6 ĒK
6 ĒK pesto
pesto
6 ĒK
6 ĒK karamelizēti sīpoli
karamelizēti sīpoli
1
1 mocarella bumba
mocarella bumba
70 g
70 g cietais siers
cietais siers
pēc garšas
pēc garšas svaigs baziliks
svaigs baziliks
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Piknika ēdienu receptes
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Kanapē un sviestmaizes
  • Picas un karstmaizes
  • Pasaules Virtuve
  • Sulīgo nektarīnu sezonā izmēģināju neparastu salikumu, augļus liekot uz kārtainās mīklas un izcepot maizītes, ko pasniegt uzkodu galdā. Salikums garšo vairāk kā izcili!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Izņem no iepakojuma kārtainā mīklas plāksnes un noliek uz tīras galda virsmas, lai pamazām atlaidinās.

    Uzkarsē cepeškrāsni 180 grādus karstu.

    Sagriež nektarīnus plānās daivās. Sagriež mazākos gabalos saulē kaltētos tomātus, saplucina mocarellu, sarīvē cieto sieru.

    Uz mīklas uzsmērē pesto, izkārto karamelizētus sīpolus vai sīpolu marmelādi (lieliska recepte atrodama šeit), nektarīnu daivas, saulē kaltētos tomātus, saplucināto sieru.

    Bagātīgi pārkaisa ar rīvēto cieto sieru un liek cepeškrāsnī cepties uz 20-25 minūtēm, līdz mīklas maliņas apcepušās kārdinoši brūnas.

    Pēc izņemšanas no krāsns apber maizītes ar saplucinātu baziliku. Tad kādu brīdi ļauj maizītēm atdzist un noņem no plāts un sagriež mazākos gabalos.

    Labi garšo gan siltas, gan atdzesētas.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form