Kārtainie salāti 'Mimoza' ar zivju konserviem
Foto: Shutterstock
4.0000 3
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

"Mimoza" – izcili garšīgi kārtainie salāti ar lasi vai citiem zivju konserviem.

Novāra burkānus, sarīvē, samaisa ar nomizotu, sarīvētu ābolu (lai ābols neoksidētos, pievieno nedaudz citrona sulas vai citronskābes un samaisa).

Vārītus kartupeļus sarīvē. Novāra olas, atdala dzeltenumus un atsevišķi sarīvē. Lasi saspaida ar dakšiņu. Sīpolu nomizo, sīki sakapā. Sieru sarīvē.

Tad liek kārtās:

  • Vārītus kartupeļus;
  • Olu baltumus;
  • Majonēzi;
  • Lasi;
  • Sīpolus;
  • Majonēzi;
  • Ābolu-burkānu maisījumu;
  • Sieru;
  • Majonēzi;
  • Vārītus kartupeļus;
  • Lasi;
  • Ābolu-burkānu maisījumu;
  • Majonēzi;
  • Olu dzeltenumus.

*** lasi var aizstāt ar zivju konserviem, piemēram: šprotēm, sardīnēm, tunci, skumbriju.

Iesūtīja: Datele

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form