Kārtainie salāti ar lasi un avokado
Foto: DELFI

Tie, kuriem garšo Aļaskas maki suši ar lasi, avokado un krēmsieru, novērtēs šos salātus, kas ir gluži kā iecienīto suši rullīšu lauku radinieks, jo ne vienmēr sanāk atlicināt laiku suši tīšanai!

Rīsus novāra sālsūdenī, atdzesē un samaisa ar bezpiedevu jogurtu.

Mazsālītu lasi sīki sakapā un pārslaka ar citrona sulu.

Avokado sagriež tāda paša izmēra gabaliņos kā lasi un arī pārslaka ar sulu – lai augļa mīkstums nemelnētu.

Svaigo sieru kārtīgi samaisa ar zaļumiem, lai tas kļūtu vijīgi plūstošs.

Ķeras pie salātu kārtošanas – vai nu pa porcijām, vai vienā lielā traukā (kā to darījām mēs).

Pirmā kārta – rīsi, ko viegli pārsmērē ar bezpiedevu jogurtu un pārkaisa ar daļu cietā siera.

Otrā kārta – puse no laša apjoma.

Pāri kārto avokado, ko pārsmērē ar mīksto krēmsieru un pārkaisa ar atlikušo lasi.

Pārkaisa ar atlikušo cieto sieru un liek ledusskapī, lai salāti savelkas.

Pirms pasniegšanas var pārkaisīt ar svaigām dillēm.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form