Kārtainie salāti ar lasi un avokado
Foto: DELFI
4.0000 1
Sarežģītība: vidēji
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g mazsālīts lasis
mazsālīts lasis
1
1 vidēji liels avokado
vidēji liels avokado
50 g
50 g rīsi
rīsi
150 g
150 g krēmsiers bez piedevām
krēmsiers bez piedevām
pēc garšas
pēc garšas zaļumi
zaļumi
50 g
50 g rīvēts cietais siers
rīvēts cietais siers
50 ml
50 ml bezpiedevu jogurts
bezpiedevu jogurts
pēc garšas
pēc garšas sāls, pipari
sāls, pipari
2 TK
2 TK citrona sula
citrona sula
  • Japāņu nacionālā virtuve
  • Dažādi salāti
  • Zivju un jūras produktu salāti
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Tie, kuriem garšo Aļaskas maki suši ar lasi, avokado un krēmsieru, novērtēs šos salātus, kas ir gluži kā iecienīto suši rullīšu lauku radinieks, jo ne vienmēr sanāk atlicināt laiku suši tīšanai!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Rīsus novāra sālsūdenī, atdzesē un samaisa ar bezpiedevu jogurtu.

    Mazsālītu lasi sīki sakapā un pārslaka ar citrona sulu.

    Avokado sagriež tāda paša izmēra gabaliņos kā lasi un arī pārslaka ar sulu – lai augļa mīkstums nemelnētu.

    Svaigo sieru kārtīgi samaisa ar zaļumiem, lai tas kļūtu vijīgi plūstošs.

    Ķeras pie salātu kārtošanas – vai nu pa porcijām, vai vienā lielā traukā (kā to darījām mēs).

    Pirmā kārta – rīsi, ko viegli pārsmērē ar bezpiedevu jogurtu un pārkaisa ar daļu cietā siera.

    Otrā kārta – puse no laša apjoma.

    Pāri kārto avokado, ko pārsmērē ar mīksto krēmsieru un pārkaisa ar atlikušo lasi.

    Pārkaisa ar atlikušo cieto sieru un liek ledusskapī, lai salāti savelkas.

    Pirms pasniegšanas var pārkaisīt ar svaigām dillēm.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form

    Luminor biznesam